Gotland 25/5 2014

Idag tog vi sov morgon. Det var ju morsdag. Då vi ätit frukost åkte jag och Lise Lotte och handlade jordgubbar. Normalt då man har en öppen dörr så flyger det in flugor. Denna groda hoppade in då vi låtit dörren stå öppen.  Den hade till och med hoppat ner i resväskan. Den kanske ville ha en flygtur till Skåne.

Groda

Vi åkte till Route 140 för att äta middag. Det blev klockan 13,00 sittningen för det var morsdag.  Vi åt deras morsdags  erbjudande. Tlll förrätt fick vi en gravlaxtoast som var jätte god. Till huvudrätt åt vi kött med potatisgratäng. Det ingick kaffe men det hoppade vi på.

LIce-Lotte, Riff och Uffe på Route 140

Lise-Lotte, Riff och Uffe på Route 140

Innan för entren på Route 140

Entrén Route 140

Extriör Route 140

Extriör från Route 140

Route 140 har hemsida

http://www.route140.se/ där kan ni även klicka in på deras Facebookgrupp.

Sedan åkte vi hem till Lise-Lotte och Riff. Deras dotter kom på besök och hade en jätte fin pion med sig till Lise-Lotte. Vi drack morsdags kaffe med tårta. Vi åt även av jordgubbarna som vi köpte på förmiddagen. Vi kollade på släktforskningspapper. Det lutar åt att jag och Lise-Lotte är släkt på våra mormödrars sida. Lise-Lotte har detta släktfoto. Hon vet inte vilka de är. Vet ni nåt så hör gärna av er med en kommentar!

 

Lise-Lottes släkt foto. Vilka är de?

Vi slappade ett tag eftr maten. Sedan körde Lise-Lotte oss till Visby flygplats. Där överraskade Kullaflyg, eftersom det var morsdag fick vi blomma med presentkort.

WP_20140525_17_47_54_Pro

 

Jag är glad att vi kom iväg till Gotland trots att jag var genom förkyld då vi åkte.  På planet hem drack vi ett glas vin och åt en bit ost till detta.

Med på planet hem från Gotland var Bo Lundgren.

På Sturups flygplats mötte jag Ina Zachau som hade varit på ett arrangemang uppe i Norrland med Företagarna och blivit tre timmar försenad.

Tack goa Lise-Lotte och Riff, för ni tog så väl hand om oss på Gotland!

Hoppas alla får en “kanonsommar” både på ön och fastlandet!

På onsdag nästa vecka åker vi mot Helgoland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.