De mest lästa blogginläggen på bloggen 2014

Det finns lögn och förbannad lögn och statistik. Jag har nu gått igenom besöksstatistiken och så här ser topp 10 ut 2014 på bloggen semmester.se

  1. Brohemia
  2. Digital nomad
  3. DI Life
  4. Färjelinjer
  5. Ostindiefararen
  6. Oslos nationalmuseum
  7. Snibe Stua
  8. Liepeja – Kuriska näset – Vilnius
  9. Öresundsakvariet och Biblioteket varvet Helsingör
  10. Julmarknad på Wideröra och Galleri Hamnen i Viken

Detta konstverk har Brohemia sprayat och det är det första man möts av vid entrén till Galleri Tapper-Popermajer.  Det har hänt något med blogginlägget som toppar listan för alla radbrytningar har försvunnit så det ser konstigt ut. Kan det ha blivit så då jag bytte tema? Grattar Brohemia till topplaceringen.

Jag har två andra bloggar Tjäna pengar på nätet och E-U Utveckling De blogginläggen var nästan samtliga skrivna 2014. Jag och Uffe har åkt Göta Kanal varit på Gotland och besökt ön Helgoland 2014 men de inläggen har inte gett så stort resultat i statistiken. Tydligen har jag fler lokala läsare än vad jag trott då Brohemia, Ostindiefararen och Snibesstua kommit med på topplistan. Inlägget om Brohemia som toppar listan skrevs 2012.

Just nu har jag inga längre resor inplanerade förutom ifall Skånes innebandy juniorer går vidare till final. Då åker jag faktiskt till Linköping för att kolla finalen. Återkommer med planerade resor då jag vet mer om våra planerade resor.

Med detta inlägg vill jag tacka mina läsare för 2014 och önska er ett gott 2015

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.