månadsarkiv: augusti 2013

Landskronas Trädgårdsgilles gröna fest fyller 10 år. Grattis!

Flottarna på Landskrona Trädgårdsgille

Vi började med att köra till Tomatens Hus för att för första gången handla surdegsbröd där. Vi köpte Morgan special och Tomatbröd. Sen var Uffe så pigg så vi körde till Landskrona.

http://tomatenshus.se/

Vi hade tur och hittade en parkering på vägen mot Citadellet. Vid flottarna gick vi motströms de andra besökarna. Min favorit var nummer 2 för den hade ljudet av vatten.

Min andra favorit var nummer 8 som kom från Horto Green. Den hade en relaxande hängmatta bland rosorna.

Hortogreen hängmatta

Landskronas Återvinningsgårds flotte får stilpoäng av mig

Landskrona återvinningsgård på Landskrona Trädgårdsgille

Sedan gick vi runt och kollade bland plantorna hos utställarna. Uffe köpte ett Landskrona äppleträd. Nu måste han sätta nät runt trädet så inte rådjuren kalasar på det i vinter.

 

Vi missade Christel Kvants föreläsning. Då vi lämnade området föreläste Lars Wall om Landskronas kyrkogårdar och det gröna kulturarvet. Ser redan fram emot 2014 års Landskronas Trädgårdsgilles flottutställningar.

 

http://www.landskrona.se/tradgardsgille.aspxDestly! en exklusive reseklubb

Teckna dig för Destlys nyhetsbrev

Destly.com är en exklusiv reseklubb för folk som älskar att resa. De erbjuder medlemmarna förstklassiga hotell och reseupplevelser med kraftiga rabatter. Deras deals ligger live på sajten i ungefär 7 dagar innan de byts ut mot nya erbjudanden. Hotellen är oftast fyra -eller femstjärniga men ligger i prisklassen för två -och trestjärniga.

Som medlem på Destly reser man helt enkelt lite lyxigare, och mycket smartare.

1 Bli medlem i Destly

Destly skickar sina nya erbjudanden till dig via e-post. Du kan när som helst logga in på Destlys  webbplats för att se vad som är aktuellt.

2 Välj erbjudande

På sidan för erbjudandet ser du vilka datum som finns tillgängliga att boka. Här kan du också se fler bilder, läsa mer om erbjudandet och vilka villkor som gäller för bokningen samt utföra din bokning.

3 Boka och betala

När du valt vilka datum du vill boka ser du snabbt hur mycket pengar du sparar och genomför enkelt din bokning. Du betalar tryggt och säkert med betalkort, alla transaktioner som innehåller kortuppgifter och liknande är krypterade med SSL. Inom 24 timmar får du en bekräftelse på din bokning, med bokningsuppgifter och alla andra detaljer du behöver.

Det är kostnadsfritt att bli medlem hos Destly. Klicka på bjud in vänner. Skriv in din email eller Facebookkonto.
Destly