månadsarkiv: juni 2016

TripAdvisor sista minuten hotell

TripAdvisor sista minuten hotell hittade jag inte i Sverige men väl Spanien  Frankrike Italien Enland Nederländerna Tyskland och Potugal. Jag har ännu inte hitta sista minuten för flyg och restauranger på TripAdvisors hemsida. Hoppas at det kommer snart så att man kan boka paket.

Sista minuten-sidorna visar hotellerbjudanden för den angivna natten, den efterföljande helgen eller helgen därpå. Perfekt för en spontan helgresa eller en kort semester. TripAdvisor är en recensionsite  där har skrivit 3 552 531 omdömen och lagt upp 1 002 egna bilder av Spanien hotell på TripAdvisor. Det finns det tillgängliga rum i kväll i följande städer : Mallorca, Barcelona, Madrid, Gran Canaria och Teneriffa (160623).

Svenskt kulturarvs appen

I Svenskt kulturarvs appen kan köpa Kulturarvskortet som kostar 175 kronor per person och år. Kortet ger dig rabatt till dryg 300 kultursedvärdheter i Sverige. Det gäller för obegränsat antal besök för en person. Kortet är alltid tillgängligt i appen. Skulle du som jag ibland städa bort appen ifall du inte varit så aktiv så är det bara att aktivera igen.

I appen hittar du besöks mål i hela vårt avlånga land. Själv bor jag i Helsingborg och då jag öppnar appen ser jag att på Dunkers Kulturhs finns en utställning med Camilla Thulin – kostymer, korsetter och Army of Lovers. Besöks målen i Helsingborg är Fredkriksdal, Kulturmagasinet, Kärnan och Sofiero.

 

 

http://www.svensktkulturarv.se/

Jag har inte fått ersättning för att skriva detta inlägg.