månadsarkiv: mars 2020

Selma Spa 200220

Innan vi gav oss iväg till Selama Spa så städade vi av stuga 17 i Vildmarksbyn i Sysslebäck. Vi kom lite tidigt ner till Sunne så vi åkte ner till Mårbacka. Jag har tidigare bloggat om Mårbacka 

 

 

Sedan åt vi en asiatisk buffé på Ahn Thaifood. Därefter åkte vi upp till Selma Spa där vi fick rum nummer 225. Jag och Eleni paxade för stora dubbelsängen. Nellie och Sara får ligga i bäddsoffan.

 

 

Jag hade i förväg bokat ett bad så jag tog morgonrocken och gick ner till Spa avdelningen. Det fanns två olika behandlingar som man kunde få i badkaret på bilden nedan. Jag valde det avslappnande badet. Känndes att det behövdes efter åken i skidbackarna. Den andra behandlingen var utrensande. Då jag klivit ner i karet som var fyllt började det med att det bubblorna träffade fötterna. Sedan fortsatte bubblorna längre upp på kroppen. Hemma brukar jag bli streesad utav bubblorna så att Uffe får sätta sina fötter för visssa hål då vi badar tillsammans. Uffe är lite tåligare han kan har  full fart på bubblorna. Det var verkligen avslappnande. Höll nästan på att somna.

 

Sedan var det barnens tur. De hade valt chokladmassage. Sara valde nystartbehandling

 

Eftersom det var sportlov så hade Selma Spa öppettider för barn. De provade även att boda utomhus. Det var varmt och skönt i utomhuspoolerna.

 

Eftersom bubbelpoolerna kräver rening så fick de vänta ett tag innan de kunde hoppa ner i bubbelpoolen.

 

 

Fixade sedan till oss för att äta på restaurangen. Barnen valde buffé. Den bestod bland annat av kycklinglår och lax. Efterrätten på buffén var pannkakor som är barnens favorit. Sara åt vegitariskt. Jag valde lax till förrätt och ryggbiff till huvudrätt. Till efterrätt valde jag praliner och en dubbel expresso.

 

Vinförrådet Selma SpaBooking.com