Första maj

Vi hann och fika med med barn och barnbarn på Ängelholms flygplats. Incheckning och ombordstigning flöt på bra. Vi Startade en kvart tidigare än tidtabell från Ängelholm. Vi landade även för tidigt i Alecante. Mor drack juice och jag kaffe på flyget.

I Alecante åkta vi andra bussen in till ankomst hallen. Det var bra för mor fick sitta. Sen fick vi vänta på väskorna. Då vi skulle ha ut bilen på Sixt var det ännu mer strul. De ville ha ut en disposition på 300 euro. Det löste sig till sist så vi kunde fara mot Torreveija. Vi fick åka extra varv innan vi kom ut ut p-huset på flygplatsen.

I Santa Pola stannade vi och fikade med kaffe och glass. Jag gjorde även ett filmklipp. Får se om lyckas lägga upp det här på bloggen annars finns det på youtube.

Vi åkte lite fel i Torreveija för mobilen fungerade inte att ringa med ej heller gpsen. Hade tur och mötte mannen i familjen som var ute med hunden. Han visade oss rätt.

Inger visade oss runt i bostaden. Mor drack vatten och jag kaffe. Sen gick vi till Hamshire Hogg där mor åt lax och jag lamm. På vägen hem handlade vi mjölk i Supermarkadon.

Vi hittade lägenheten genom blocket men det finns även hotell.

Booking.com

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.