Mina favorit resebloggar

Freedomtravel är de reseblogg som jag följt längst. De började att blogga 2009. Helena och Peter Bergström skriver på Freedom travel reser på olika sätt som med till exempel flyg och båt. De har även en husbil. Det är med husbilen de reser mest. De har även en schyst inredd husbåt. Den kan ni se ifall ni surfar till

http://www.freedomtravel.se/

På Utflyktsakuten skriver Sofia Boberg. Hon bor i Rydebäck men vi har inte träffats trotts att vi bara bor ett stenkast från varandra. På Utflyktsakuten kan man låsa om utflyktsmål i Helsingborg och i Nordvästra Skåne. De skriver om utflykter i naturen, på caféer, mat, konst och mycket mycket mera. Är ni i Nordvästra Skåne och inte vet vad ni ska göra så surfa till Utflyktsakuten.

http://utflyktsakuten.blogspot.se/

En av de första resebloggarna som jag började följa var Never ending voyage. De som skriver på den bloggen heter Simon Fairbairn & Erin McNeaney. De kommer från England och har sålde och allt för att resa för alltid står det på deras sida. De lever inte bara på att skriva reseskildringar då Simon har skapat en app som heter Trail Wallet som även ger inkomster. De är slow traveler. Vilket betyder reser långsamt och stannar ett tag på varje plats. Precis som många andra digitala nomader är de vegeterianer.
http://www.neverendingvoyage.com/essential-reads-for-digital-nomads-blog-edition/

Jag följde tidigare två segelbloggar http://www.yachtolivia.se/ och http://syxavita.blogspot.se/ för det är egentligen segla jag vill. Tyvärr verkar dessa bloggar för tillfället ha somnat in.

 Bloggen fyllde  3 år  den 20/7 och vill det sig väl så kanske det blir ett reseinlägg på söndag. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.