Nerladdad Booking App?

Bookings app gör att hittar du de bästa priserna på hotell i din närhet, med lediga rum ikväll. Du kan  söka bland över 41 000 resmål! Det perfekta boendet är bara några minuter bort.

Bookings app är utformad för att hjälpa dig under varje steg av din vistelse. Tack vare bokningsbekräftelser offline behöver du ingen skrivare eller internetanslutning för att checka in.  Du kan använda kartorna för att hitta till hotellet. Behöver du ringa Booking kan du ringa deras kundtjänst dygnet runt från appen.

Då du  reser med Bookings app kan du ta det som det kommer och utforska längs vägen. Tack vare appen kan du hitta boende för ditt nästa stopp på resan, lägg till en eller två nätter om du kommer på att du vill stanna lite längre, eller avboka bokningen om dina planer ändras. Du är fri som fågeln. Ja om det nu inte är högsäsong. Jag och Uffe var en gång optimistiska och trodde man kunde på hotell i Västervik i juli samma dag. Vi fick åka till Mönsterås i stället.

Ladda ner Bookings app gratis. Eftersom man kan ringa över appen så vill de att man skickar mobilnummer eller mail så att de kan skicka länk till
Booking app

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.