Tripadvisor

Tripadvisor är väldens största reseforum.  Du får  tips från miljontals resenärer . Därför surfar jag dit och läser omdömen om till exempel hotell innan jag bokar hotellrum. Visste du att det  finns över 200 miljoner omdömen på Tripadvisor.   Tripadvisor finns i 45 länder runt om i världen. Förutom boende kan du söka på restauranger och sedvärdheter. Själv har jag inte varit så aktiv på Tripadviser men jag har målsättningen att bli det.

Förra året var vi på Helgoland. Den resan kan ni läsa mer om ifall ni surfar till blogg.semmester.se. Vi gick en kväll till Weddigs restaurang för att äta krabbor. Vi hade hittat restaurangen då vi sökte Tripadvisor på restauranger på Helgoland. Kan bara säga att krabbklorna smakade helt underbart. Krabbfatet frestade de andra gästerna på restaurangen. Det var många som fotograferade krabbfatet. Vi var jätte mätta då vi gick hem till hotellet.

 

Krabbfatet på Weddiggs

Krabbfatet Weddigs restaurang Helgoland

Jag skrev senare en recension om restaurangbesöket på Tripadvisor. Vilket har genererat många tyska läsare. Min statistik från sista nyhetsbrevet från Tripadvisor den 7 juni visade på att  hade 1004 läsare som  hade läst mitt omdöme om Weddings. Jag hade 30% tyska läsare och den siffran har varit högre. Jag trodde inte att mitt inlägg om Weddings på Tripadvisor skulle väcka sådan uppmärksamhet.


Tripadvisor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.