11/10 2015

 

Detta inlägg skulle ha publicerats i oktober i fjol  men något gick tokigt i planeringskalendern. Detta inlägg är en fortsättning på detta inlägg https://blogg.semmester.se/?p=2028

Vi gick upp vid nio-tiden för att äta frukost. De hade en bra frukost som bland annat erbjöd serranoskinka, bra bröd, sill, pannkakor, ägg och bacon.

Då vi lämnat in våra nyckelkort och gjort oss skuldfria åkte vi ner till Grundsund. Där var ganska sömnigt då vi var där vid 11-tiden en söndag förmiddag.

 

hamnen grönsund

 

restaurang hamnen grönsund

 

Sedan körde vi över öarna Orust och Tjärn. Vi stannade till i Bua men det var för tidigt att fika. De hade dessa käcka måsgrisar nere i hamnen.

 

fiskmåsar bua

Då vi kom till Varberg var vi fikasugna. Det fanns inget café  nere i hamnen så vi gick upp till fästningen. Caféet var öppet men det var mycket folk, för de hade ett special arrangemang om ull. Vi drack ändå kaffe och åt kanelbulle.

rosa kanelbullle

 

varbergsfästning valv

Vid Morup tog vi den vackra kustvägen ner mot Halmstad. I Halmstad hade vi tänkt äta på den indiska restaurangen Aliza’s men den var stängd. Vi gick till en asiatisk restaurang som låg bredvid. Restaurangen hette Lotus. Vi åt het platta. Den var jätte god. Kolla gärna filmen nedan.

 

 

Då vi betalt fick vi lyckokakor med följande budskap.

lyckokaksbudskap

Sedan åkte vi över Knäred hem. Vilken avkopplande helg. Nästa höst blir det nog ostron och musselsafari på Gullmarstrand. Kanske med barnbarnen.

En reaktion på “11/10 2015

  1. Pingback: Hummersafari Gullmarsstrand 10/10 2015 - Semmester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.