Torrevijja 29/10 2016

Saras familj kom och hämtade mig klockan ett. Saras pojkvän Tomas är så snäll att han kör oss till Kastrup så vi slipper åka båt och tåg. Tomas var kvar på Kastrup till dess att planet lyfte.

Saras familj på Kastrup

Vi flög med Vueling. Planet som vi skulle flyga med landade sent. Sara, barnen och jag var bland de sista som gick ombord på planet. Vi gick ombord framme i planet. Eftersom vi fått platserna 9C-F så hade vi ingen brådska ombord för vi hade bara stått i vägen då vi lagt upp vårt handbagage. Vårt handbagage bestod av Saras och min handväska och barnens bilbarnstolar.

Vi bokade flyget med www.momondo.se. På din site kan man söka billigaste flyg. Det blev Norwegain på vägen hem.

Väntar på att borda planet till Torrevieja

Sara åt vegetarisk baugette och jag åt en med kött. Barnen åt Croissanter. Jag började skriva på bloggen med min dator.  Eleni spelade Mindcraft  med min mobil.

 

Nellie är för god. Hon sa jag älskar flygplan. Flygplan är fantastiskt sa hon.

 

Då vi landat gick vi för att hämta ut bilen på Record. De ville ha över 900 euro i disposition eller 140 euro i försäkring. Sara fick swicha mig 5000 kr för jag hade inte WIFI.  Betalade sen dispositionen och full tank vid bilinlämning med kort. Bilen var en vit Nissan. Vi åkte väg 332 ner till Torrevieja. Sara startade vägledning till hotellet vid restaurang 222. Då hade vi bara några hundra meter kvar till hotell Aldea del Mar. Följde instruktionerna så vi fick ut nyckeln. Vi bodde i 26 an på plan 2.

Vi börja med att packa upp våra väskor. Sedan drack Sara te, jag kaffe och barnen vatten med kaka som fanns i köket i lägenheten. Sedan spelade vi ormen och åttan. Barnen sov i dubbelsängen och jag och Sara sov i rummet med enkelsängar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.