Torreviejas tivoli 30/10 2016

Nellie vaknade utav att hon hostade. Hon hade fått hostmedicin innan hon lade sig men den hade slutat verka. Sara och barnen är nog fortfarande inne i sommartid. Våra datorer och mobiler hade själv ställt om tiden under natten.

 

Sara Googlade och affärerna öppnade inte förrän klockan nio.  Barnen roade sig med sina tabbar och mobil till det var dags att åka och handla. Jag  bloggade och skötte lite sociala medier. Barnen roade sig med mina skor. De tyckte jag hade tråkiga skor. Det är mina som är svarta på bilden.

 

 

Våra skor

 

Eleini testar mina skor

På Lidel handlade vi frukost och ett par middagar. Vi åt frukosten på balkongen. Det var jätte mysigt sedan gick vi ner till stranden.

 

Där var det ganska så sig likt. Sara tyckte den var mindre än då hon var här sist för en så där 25 år sedan. Vi började med att bada. Sedan gick jag en tur mot klipporna för att se ifall det fanns krabbor eller småfisk. Det stod en fiskare på piren men såg inte att han fick någon fisk. Eleni dök med sitt cyklop. Hon plockade upp stenar och snäckor. Vi gick ner till piren som låg söderut för att se om där fanns krabbor eller småfisk. Nellie var rädd för att gå ut på piren så barnen använde träningsredskapen som att de vore en lekplats.

Stranden Torrevieja

 

20161030_145946

Då vi tröttnat på stranden gick vi hem till lägenheten. Där duschade barnen under tiden som jag lagade spagetti och köttfärssås.  Vi åt middagen på balkongen. Sedan sov barnen middag. Vi fick väcka Nellie för de hade bestämt att vi skulle på torreviejas tivoli .

 

Då vi gick in till stan för att besöka torreviejas tivoli möttr vi  en clownliknande man som visslade. Han gjorde en ballong pudel åt Nellie och ett hjärta åt Eleni.

 

Nellie fick en grön pudel och Nellie ett rött hjärta

20161030_190619

Då vi kom till tivolit började de med att åka radiobil. Sedan åkte de berg och dalbane tåg.

Radiobil tivili Torrevieja

 

Nelle åker buss tivili torrevieja Eleni Tivoli Torrevieja Nellie torreviejas tivoli

 

20161030_195123

Helados Sirvant var stängt så vi gick till serveringen söder om Casinot för att åta glass.

 

20161030_202544 20161030_202520

 

Sedan letade vi efter en rosa katt åt Nellie men vi hittade ingen så vi åkte taxi hem till Aldea del Mar. Åt lite chips och kollade in de hundra TV kanaler som fanns att välja på.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.