Hemresedag 5/11 2016

Inget är väl mer sentimentalt än en hemresedag. Då vi satt vid frukostbordet och försökte pressa i oss det sista som vi hade kylen kände jag en tacksamhet att jag har haft möjlighet att rå om dotter och barnbarn en hel vecka. De har varit som solar trotts att de ibland har vaknat på nätterna av skrällhosta.

Jag lämnade in hotellnyklarna och så åkte vi mot flygplatsen. Där lämnade vi in bilen. Vi var de sista som checka in trotts att vi var i god tid. På Norweigan var de schysta så vi fick checka in barnens bilstolar.

Nelie på flygplatsen i Alicante.
nellie flygplatsen Torrevieja

 

På flyget åt barnen frukt. Jag drack kaffe och ett muffins. Vi hade inte riktigt koll på att barnens Smarties fanns i min väska. Sara brukar ha godis med till barnen så att de slipper lock i öronen.

Då vi landat på Kastrup så kom alla våra väskor snabbt utom barnens bilstolar. Vid närmare undesökning hade de hamnat på bandet för stort bagage. Tomasz var gullig och mötte oss på Kastrup på det viset slapp vi att åka tåg och båt.

Vi brukar jämföra priser på flyg. Till denna resa valde vi att söka på

www.momondo.se

Tomasz undrade om vi var hungriga. Barnen älskar att äta på Max. Vi åt chicken nuggot på Max på Center syd. Barnen hade jätte roligt med att åka karusellen i väntan på maten.

20161105_125703

 

karusell max

 

Det var en lycklig mormor som familjen Gunnarsson och Przenioslo släppte av på Rya.

www.momondo.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.