Marknadsdag Torrevieja 4/11 2016

Fredagar i Torrevieja är marknadsdagar. Vi gick till marknade för det är inte lätt att parkera där. Sara och barnen handlade en del på marknaden. Själv handlade jag bara en tomte till Uffe. Då vi var färdiga med inköp fickade vi.

 

vid poolen Rosaleda

Då vi kom hem till lägenheten gjorde Sara och barnen sig i ordning för att gå till stranden. Det var mulet men de ville ändå passa på eftersom det var sista dagen. Själv körde jag upp till en butik nära marknadsplatsen som heter Scandigo. De säljer ett blått vin som en norrman tagit fram. Vinet finns att köpa på bland annat Vinmonopolet i Norge. Jag köpte 3 flaskor. Vinet heter Azul Mediterraneo. Trotts att det var slutet på marknadsdagen så var det inte helt lätt att hitta parkering.

På kvällen gick vi in till Torrevieja. Vi åt på en restaurang som hade en sticker på dörren från Tripadvisor. Tyvärr missade vi att det var från 2014. Restaurangen måste ha fött ny ägare för när vi fått in colan så frågade han om vi ville ha is. Frågar man inte om sådant innan man dukar fram. Har gick även ut och försökte locka in folk som gick på strandprommenade. Vi tipsade ett gäng svenskar som annars hade tänkt äta där att det inte var något höjdar ställe. Sara åt paellja sov var vidbrand. Barnens toast var ok presis som min kyckling.

Sedan gick vi in till tivolit. Det fanns gott om svenksa familjen där. Tyvärr hade radiobilarna stängt så Sara gav bort sina poletter till en annan svensk familj. Barnen fick hoppa i hoppborgen istället. De åkte även berg och dalbanan.

 

Tivoli Torrevieja 20161104_184021

 

Sedan packade för att snabbt bli färdiga att i morgon åka till flygplatsen i Alecante.

Vi provade det blå vinet som jag inköpt tidigae idag. Recention på vinet är att den nog kommunicerar mer på en fest än vad den smakar.

sara dricker blått vin Torrevieja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.