Mot Borneo 19 mars 2019

Vi tog tåg från Landskrona till Kastrup. Efter incheckning så drack vi en gammaldags Karlsberg. Vi lyfte klockan 12.30 från Kastrup. På flyget till Singapore fick vi god mat. Jag åt fisk och Uffe kyckling till middagen. Förutom middag fick man bröd och kaffe med kaka.  Innan vi fick in maten fick man välja en dricka. Vi valde Singaporsling. Den var röd, söt och god. Glömde att skriva att de kommer med varma handukar innan man äter.

 

 

Vi äkte den billigaste klassen. I den dyrare klassen så kan man sträcka på benen och internetet är gratis där planet har tillgång till internet. Alla passagerare hade en skärm framför sig. På skärmen kunde vi följa flygplanets rutt. Vi kunde även se på film. För den som har barn kunde man klicka sig till ett bibliotek där boken lästes upp på engelska. Det gick även att lyssna på en del poddar och läsa om olika turistmål.

 

Under resan kom de med vatten så att man behövde inte känna sig törstig. I god tid innan landning fick vi välja på omelett eller nudlar. Jag valde nudlar. med på brickan fanns smör, bröd, kaka, kaffe och frukt. Vi landade lite över midnatt svensk tid och vid  sju tiden lokaltid. Så nu har det blivit ett nytt dygn och med det ett nytt inlägg.

 

De hade jättetrevlig besättning på planet.

 

Detta inlägg innehåller annonslänk till Expedia SE search Widget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.