Uffe testar Playa de Los Locos 211010

 

Jag har på https://www.idealista.com/sv/ hittat en bostad men den har fel adress på deras hemsida. Vilket har gjort att vi hittat en annan intressant bostad hos en annan mäklare. Den mäklaren hade många bostäder på sin sida så vi hittade inte objektet på deras hemsida. Vi åkte till deras kontor men kunde inte hitta det objekt bland alla deras bostäder.

Vi åkte ner till playa de Los Locos. Där låg jag och solade för första gången för över 30 år sedan. Det fanns vykort som vi skickade hem till kompisarna där vi gjorde ett kryss var vi låg på stranden.

Playa de Los Locos

Playa de Los Locos

När vi badat gick jag en runda uppe i Calas Blankas för att se om det fanns fler intressanta objekt. Tyvärr hittade jag inte några intressanta objekt så jag gick tillbaka till Uffe på stranden.

Han gillar mörk öl så vi gick till Murph’s en irländspub som låg rakt över gatan. Det fanns inga lediga bord ute för kvinnorna som inte var intresserade utav fotboll satt vi de borden. Uffe fick två öl för han ”glömde” att jag körde och skulle ha en alkoholfri öl. Det blev ett mörk och ett ljust öl för hans del.

Då vi kom hem åt vi dessa söta marängtoppar. Det var bara lite frukt i botten. Så det får bli en annan kaka i morgon.

marängtoppar

Marängtoppar

Gick sedan ner till Boca Mar bar. Uffe åt kyckling Madraz och jag åt även i kväll grillmix som kom in rykandes het. De glömde att servera mig ris. Boca hade bra betyg enligt Google. De kanske var söndagssega idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.