Testat Churros 211009

Började morgonen med frukost på den lokala churrerian utanför vårat hus. Churrros görs genom att man spritsar ut en smet i frityrolja. Sedan delar man den i lagom stora bitar då den är friterad. Det finns både små och stora churros. Churrosen doppar man sedan i stösocker. Jag tror att de är godast att doppa i varm choklad. Det gjorde damen vid grannbordet. Vi hade redan då beställt kaffe så det var för sent att ångra sig.

 

Sedan åkte vi upp till Saltsjöarna där jag bodde då jag var här med min mor för några år sedan. På 1090-talet fick man fortfarande bade i Saltsjöarna. Det råder sedan flera år badförbud i sjöarna.

Sedan åkte vi och tittade på två radhus som vi kollat på tidigare i veckan. Två radhus är fortfarande intressanta. Blir kanske till att ta kontakt med mäklare nästa vecka. Vi åkte ner till Acequinon stranden. Började med att ta ett bad. Då min bikini var tillräckligt torr gick jag en promenad söder ut på stranden. Det blev några bilder därifrån

Södra piren Torrevieja

Båtar södra piren

vy från södra piren Torrevieja

Vy södra piren

Salttransportör

Salttransportör

Vi skulle egentligen gått till en asiatisk restaurang det blev den bulgariska restaurangen El sabroso nedanför våran lägenhet. Jag åt friterad kyckling med blåbärssylt till förrätt och Grillmix till huvudrätt.

fritierade kycklingbitar med blåbärssylt

Fritierad kyckling med blåbärs sylt

 

grillmix

Grillmix El Sabroso

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.