Idag är Dia de la Hispanidad – nationaldag 211012

Vi viste inte att det var Dia de la Hispanidad då jag skulle ner och handla bröd. Jag hade lite bråttom för vi skulle kolla på ett radhus kl 10.30 idag. Både bageriet och supermercadon var stängda. Caféerna var öppna men vi kände inte för att gå på Café. Vi fick istället äta gammalt bröd från igår.

Jag körde till avenida Diego Ramírez Pastor 297. Hann precis fram då mäklaren Bruce ringde och sa att han var på plats. På bottenvåningen finns kök toalett och vardagsrum. En våning upp finns badrum och två sovrum. Det finns även en balkong utanför sovrummen. Gick man en trappa kom man till en takterrass med havsutsikt. Det fanns även ett förråd på terassen. Radhuset hade utgångspris på 118000 Euro. Det fanns inte så mycket prutmarginal då ägarna har skuld på fastigheten. Vi bestämde att mäklaren skulle höra av sig om slutpriset senare under dagen. 

Vi åkte ner till Playa del Cura. Där drack Uffe öl och jag åt en iskaffe glass på en uteservering.

glas med iskaffe glass

Iskaffeglass

Sedan åkte vi till stranden nedanför Calle Santomera. Det var många på stranden idag för det är ju Dia de la Hispanidad. Det verkar inte vara någon fiesta (festdag) för det verkar som de bara tar det lugnt och njuter.

På kvällen gick vi in till restaurang Catalina 2.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.