Saltsjöarna med Pink Lake Viewpoint Guardamar och Santa Pola211013

Idag har det varit en spännande förmiddag. Väntade på mäklarens besked. Jag var nöjd med priset på fastigheten. Sedan ringde han och sa att vi kunde träffa advokaten på fredag förmiddag. Vi fikade på dessa bakelser i väntan på besked.

Två goda bakelser

Två goda bakelser

På eftermiddagen gick vi som vanligt till stranden. När vi tröttnat på stranden satter vi vägbeskrivning till Pink Lake Viewpoint. Vi hade hittat platsen då vi letade på Google Maps. De fanns många fruktodlingar på vägen dit. Vi körde lite fel så vi fick gå sista biten. På Platsen finns ett utsiktstorn som vi klättrade upp i.

Vägen till utsiktstornet

Gångvägen till utsiktstornet

Pink Lake Viewpoints utsiktstorne

Pink Lake Viewpoints utsiktstorn

 

 

Sedan körde vi på skumpiga vägar bland annat Partida Torrejon de San Bruno. Då kommit runt saltsjöarna åkte vi till Guardamar. Åkte ner till havet. Bestämde oss för att åka till Santa Pola istället. På Vale Lounge drack Uffe en öl och jag drack kaffe. Uffe gillade standen i Santa Pola.

Stranden Santa Pola

Stranden Santa Pola

Vi hade bokat bord på Svensken på hörnet klockan 19.15. Uffe ringde från Santa Pola och undrade om vi kunde komma tidigare och det gick bra. Vi var på restaurangen klockan 18. De serverade trerätters och vi började med en toast skagen. Sedan åt vi gratinerad sjötunga. Jag åt äpplekaka och Uffe irish till destert.

Toast Skagen

Toast Skagen

Gratinerad sjötunga

Gratinerad sjötunga

Äpplekaka

Äpplekaka

Det var två mätta och glada som lämnade Svensken på hörnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.