Njuter av nyförvärvet 211216

Sov inte så gott för jag fick sova i bilen för jag låste mig ute. Missade att ytterdörren inte hade något handtag för att öppna dörren. Ni som läste på bloggen igår vet att jag bara skulle gå ut och hämta en jacka i bilen. Vips så var jag utelåst. Jag åkte upp till låssmeden som bytt låsen.

 

De öppnade lite över nio på morgonen. Då hade jag inte sovit så gott. Tyvärr har jag inga vänner som är här nere så här års. Jag har heller inte lärt känna grannarna ännu. Samma låssmed som igår, hjälpte mig att få upp dörren.

Åt lite frukost innan jag åkte ut till min advokat Jeanette för att skriva på en del papper.  Säljarna och Jeanette genomförde köpet igår. Lite konstigt att man själv inte är med hos notarien när man skriver köp. Jag skrev på en del papper om vatten och skatt. Papperna som rör köpet får jag om tre månader.

Åkte hem och åt en andra frukost. Sedan lade jag mig att sova i barnkammaren. Skööönt.

 

Vädret har varit lite ruggigt de dagar jag varit nere. Det har mest varit mulet och cirka 16 grader varmt. Jag hade tur för ett tag stack solen fram så jag flyttade upp två stolar till soltaket. Passade på att ringa Sara då jag satt och njöt utav solen.

 

utsikt från radhuset

Utsikt från radhuset

 

Jag gick ut för att kolla vilken nyckel som passade till poolen. Då jag kom fram till den stora poolen var den jämnad med marken. Mäklaren visade inte var de små poolerna fanns. Det får jag ta reda på när jag kommer ner nästa gång.

Åkte upp och tankade bilen för det finns ingen mack uppe på flygplatsen i Alicante .

 

Kollade på ett youtubeklipp där Annika Elgeskog besökte Åle Tå. Vi har också besökt Åle tå. Jag hann även bli klara med städning av skåp och moppning av golvet innan jag gick och lade mig. Nattade mig vid halv tio tiden för jag ska gå upp tidigt i morgon för flyget lyfter klockan kvart över sju. Det stora sovrummet hade perfekt temperatur. Hade under dagen kört med luftvärmepumpen. Gillar inte att sova till ljudet av luftvärmepumpar så jag stängde av dem.

Lilla sovrummet

Lilla sovrummet

Stora sovrummet

Stora sovrummet

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.