Tillträdde mitt radhus 211215

Efter att jag duschat gick jag ner och åt frukost. Sedan surfade jag lite på nätet. Ringde Sara och berättade hur det hade gått här nere. Fick reda på att även Tomas fått Co-vid.

Åkte till Av. Diego Ramirez Pastor där jag skulle tillträda mitt radhus. Där parkerade jag bilen. Sedan gick jag ner till Avenida Nobel. Där fanns en dansk restaurang som jag beställde in en kopp kaffe. Att det bara blev kaffe var för jag visste ju inte när min mäklare Bruce, skulle ringa. Under tiden läste jag i boken Livskoden enligt hjärnan, skriven av Lena Skogholm.

Radhuset

Bruce ringde och vi möttes vid mitt radhus. Jag fick nycklarna och upptäckte att larmfrånkopplaranläggningen var borta. Bruce sa att jag kunde ringa till Securitas. Ringde till Securitas Direct men det gick inte att söka på adressen.

altanen

Altanen

sottan

Soffan

platt TV

TV

Grill

Grill

 

Jag var hungrig så jag åkte upp till Mercedona för att handla. Eftersom jag inte har några grytor eller stekjärn fick det bli sådant som kan ätas kallt, eller värmas i ugnen.

På vägen hem från affären åkte jag till en låssmed. De bytte låsen. Låset till entrédörren kostade mer än de andra fyra låsen.

 

Sedan skrev jag lite julkort och värmde lasagne i ugnen till kvällsmat. Hann med att titta på lite youtubeklipp i mobilen. Uffe visade hur jag skulle ställa in mobilen för att kunna surfa på nätet. Har inte lyckats med att surfa med datorn med min mobil. Jag har haft samma problem med Google Maps som Uffe hade när vi var nere i oktober. Google Maps hinner liksom inte med när man kör inne i gränderna.

 

Det är inte så varmt om kvällarna här nere så jag skulle bara gå ut och hämta jackan. Glömde att jag inte hade nycklar i min sommarjacka. Tur att jag hade bilnycklarna i sommarjackan. Det blev till att sova i bilen. Jag frös som tur vara inte för jag hade två jackor. Behövde aldrig starta bilen för att få upp värmen. Jag sov ändå inte så gott för Torreveija sover aldrig. Det är alltid någon luftvärmepump, markis eller fågelskrämma som låter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.