“Kolla vad jag kan” på Helsingborgs teater

Haket

Jag och Sara körde barnen ner till Haket. Där hade jag igår bokat bord då jag var på väg till Qoola Qvinnors afternoon tea. Sara som är vegeterian åt falafel och jag åt kebabtallrik. Eleni fick en jätte tjusig hallonsorbet till efterrätt. Sara drack te och jag kaffe på maten. Sedan gick vi ner till Norra Hamnen. Eleni testade de olika bänkarna.

Elenis första teaterbesök

Sen gick vi till teatern. Sara och Nellie passade på att shoppa medan jag och Eleni gick på teater. Eleni fick själv lämna över sina biljetter för hon började bli trött. Hon sover middag ibland fortfarande. Vi började med att äta våfflor. Mormor var nog mest sugen. Eleni stod sig nog bra på glassen så han smetade av grädden och sylten som är det gottaste. Innan föreställningen började höll hon sig igång med att på ett följa John sätt en pojke som var något år äldre.

DSC00179


Sen gick vi ner i källaren där barnen satte sig på kuddar och vi i clubfåtöljer. De började med att lära ut hur man knyter skor. Som kuriositet fick jag ett youtubeklipp på ett annorlunda sätt att knyta skor igår. Dock inte samma som på teatern. Ni kan testa om ni vill träna hjärnan med något annorlunda   Sen stod de på händer och uppträdde som hjältar. De bjöds även på lite cirkus och som ni kan se på bilden nedan. De testade barnen på att göra rörelser som var omöjligt att utföra sittande. Det visade sig sen att det var torrsim utfört på mage. Rekommenderar er att besöka en förestställning

 

    DSC00181 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.