Aromatiska parken 230525

Aromatiska parken i Torrevieja

Det var fint väder så jag beslutade mig för att gå till Aromatiska parken i Torrevieja. Jag gick lite fel så jag gick förbi Centauro biluthyrning. Lite längre bort fanns en svensk biluthyrare som hyrde ut fyrhjulingar. Jag frågade om pris. Tyvärr var de för dyra 700 euro till på måndag.

Besökte två kinesiska butiker men handlade inte något. Var även inne och kollade på Nissan. Tänkte eventuellt skaffa en elbil när jag blir pensionär.

Tog en öl på en bar nära Mercedona.

 

Aromatiska parken

Aromatiska parken eller Parque Aromático de Torrevieja som den heter på spanska har öppet 10-21. Parken är designad av den katalanska arkitekten Carmen Pinós. Jag hittade parken då jag sökte efter medel mot en del insekter i min lägenhet. Då jag sökte på lavendel  på Google så dök parken upp. Då man kommer in i parken möts man av dofter. Jag tror att man blir doft blind efter att ha vistats ett tag i parken. Några arter som doftar är lavendel, timjan, rosmarin, apelsinblomma och basilika. Parken är 70000 kvm och ligger in en sänka mellan hyreshus. Tyvärr glömde filmkameran som jag fick av Uffe i julklapp. Hade tänkt lära mig mer hur man sköter den kameran här nere.

På vägen hem handlade jag glass som jag åt innan jag gick ner för att bada. Det var mycket folk på stranden. Jag tycker stranden blir sämre och sämre. Det var mycket stenar på botten som gjorde att jag snubblade ett par gånger.

Handlade bikini 24 timmars butiken på väg hem från stranden.

Gick till Cache Alonso. Där köpte jag en svart kjol till fars begravning.

Åt kycklingen som blev över i förrgår till middag.

Pratade med mor och Sara i telefon. Sara hjälpte mor till doktorn idag.  Det var över en månad sedan vi beställde tid. Mor var pigg så hon var även med då de handlade i affären i Torekov.

Kollade vädret. Det ska tydligen bli regn i morgon då det är marknadsdag här i Torrevieja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.