Åkt till Granada för att se Alhambra 5 maj

 

Jag bokade på morgonen rum på hotell Carmen i Granada. Vi åkte kustväg 332 söderut. Innan San Javier stannade vi och drack kaffe på ett Golf Cafe. Det var en engelsk ägare som rekommenderade oss en speciell spansk kaka från området. Den smakade likt vår sockerkaka med russin på. Kakan var god likaså kaffet. Sen körde vi mot Murcia. I Murcia bytte vi väg mot Granada. I Murcia var det gott om frukt och grönsaksodlingar. Det verkar som en del fått lägga ner på grund av torkan.

 

I Vedez Rios åt mor fisk som vi inte vet namnet på. Jag fick två kycklingbitar från vingdelen av kycklingen. Den var salt och god. Sen körde vi vidare mot Granada. Innan vi kom till Granada såg vi snöklädda berg.

Vi hade kört rätt hela vägen men när vi kom in i Granada kom vi lite fel. Körde rundor en god stund. Då kom rätt kunde vi konstatera att vi åkt förbi det minst två gånger tidigare. Gatorna i Granada var väldigt dåligt skyltade.

Lämnade mor på hotellrummet för att vila. Själv gick jag ner för att parkera bilen men det skötte piccolon. Sen satte jag mig att blogga i lobbyn.

Beställde kaffe i baren till mor. Brickan bar kyparen upp. Jag var inte på rummet så mor sa att hon ville ha kaka. Han kom efter en stund med kaka.

Ringde och gratulerade Uffe som fyller år idag.

Sen gick vi upp till katedralen. Den var stängd. Vi åt tappas på en uteservering.

20130505_195319

Bilden är tagen från restaurangen upp mot katedralen

Sen gick vi hem till hotellet. I baren köpte vi vatten. Ställde klockan på väckning kl 7. Sen gick vi och la oss

 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.