Svensken på Hörnet 7:e maj

Idag tog vi sovmorgon till halv tio. Då vi ätit frukost skrev vi vykort. Sen åkte vi ner till centrum för att kolla efter käpp till mor. Mors käpp gick i sönder igår då vi var på Burgos. Vi hittade ingen käpp så vi satte oss på Sirvent Helados i vid fontänen i centrum. Mor åt jordgubbsglass och jag åt en jätte stor bulle med florsocker på. Till det drack vi kaffe. Så här god såg mors glass ut.

20130507_125917

 

När vi fikat gick jag en promenad i centrum. Fontänen är ganska så sig lik

 

För 15 år sedan vad det stånd nu sker försäljning från fina bodar

Mosaikbänkarna finns kvar
20130507_132508
På väg till parkeringen köpte jag T-shits till barnbarnen. Vi körde upp till köpcentrat Hebaneras. Var inne i  på H&M, Zara och några butiker till utan att handla något.
Körde sedan ner till Svensken på hörnet där mor åt fisk och jag köttbullar. Till efterrätt tog mor jordgubbar och jag åt bakelse. Till bakelsen drack jag kaffe. De var jätte trevliga på Svensken på hörnet. Deras mat var jättegod.
Åkte sen upp till lägenheten. Mor tog siesta och jag postade korten och handlade i supermarcadon.
Sen passade vi på att slappa lite på altanen. Vi gick sedan till Hampshire Hogg. Mor tyckte det var dragit där så vi gick till restaurangen ovanför. Mor beställde fisk och till det fick hon sparris med olika såser. Jag åt hennes sparris som var förrätt. Själv beställde jag Chorizo med pommes. Mor var glad för hon fick riktig kokt potatis och inte pommes.
Gick sedan till lägenheten där vi förberedde packning av väskor för vi ska ha checkat i för kl 06.25 på Alecante flygplats.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.