Far & Flyg med Tullateatern

Vi möttes utav flygvärdinnor i bästa flyganda redan i biljettkassan till Far & Flyg. Jag och Uffe hade i förväg beställt mat så de tog hand om lappen med våran beställning. Vi hade bokat tidigt så vi satt längst fram i cockpiten. På teaterspråk första parkett.

Scen Far & flyg

 

Då en flygvärdinna sett til att vi spänt på oss säkerhetsbältena dök Håkan Brink och Kryddan Peterson upp. Sedan börjar förvecklingarna.

I årets Tullateater medverkar Kryddan, Håkan Brink, Jenny Silver, Anna Bromee och Louise Smedlund. Fantastiska skådespelar talanger visade Kryddan och Jenny Silver

 

Mat i pausen

Flygvärdinnan skojar till det med Uffe i pausen. Vi hade som jag redan skrivit beställt mat och dryck då vi bokade på nätet. Vinet stod redan framme och salladen kom in snabbt. Uffe åt kycklingsallad och jag åt räksallad. Våra sallader var jättefräscha. Då vi satt och åt kom Peter som skulle varit butler i förställningen och frågade vad vi tyckte. Det var tydligen första året som de haft servering. Peter berättade att han skulle ha varit butler i förställningen.  Han hade rationaliserat bort sig själv på grund av Petterson och Findus föreställningen.

Trotts att det är flyg så går även bra att ha med egen matsäck i pausen. Innan förställningen började så åt Uffe glass och jag våffla på Glass & våffelcafét i Hembygdsparken.

 

 

Peter berättade att föreställningen Far & flyg spelades i England på 1960 talet. En fars på hög nivå!

http://tullateatern.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.