Stranden Playa de los Náufragos i Torrevieja 31/10 20016

Barnen vaknade tio i sex. Sara var gullig och gick upp för jag hade inte sovit så mycket för jag hade ont i knät. Barnen åt lite croisonter. Sedan gick vi ner till supermarkadot på . Då köpte vi pan. Sedan gick vi hem och åt andra frukost. Så här ser huset ut som vi bor i. Den översta balkongen fikar vi på.

hotell aldea del mar nr 26

Sedan spelade vi åtta och ormen  Vi hade egentligen tänkt åka till Altea och Elke men vi körde fel då vi skulle ut på 332 an så vi hamnade söderut. Vi badade istället på stranden söder om hamnen i Torrevieja. Stranden hette Playa de los Náufragos. Barnen och jag tränade lite på gymmet på stranden. De byggde även sandslott. De skickade bild på sandslottet vis sms till sin pappa.

nellie bakar sandkakor Barnen bygger sandslott stranden Playa de los Náufragos fiskare Torrevieja

Sedanlämnade vi Playa de los Náufragos och gick vi in mot centrum för det var närmare till centrum från stranden än från lägenheten.

Hamnen Torrevieja

Vi passerade hamnen

hus hamnpmrådet torrevieja konstrverk centrum torrevieja

Vi åt glass på en servering mitt emot taxi stationen. Sara var sugen på chockladdonust. Det fixade servitrisen med chockladsås

glass mittemot taxistationen

donuts med chockladsås torrevieja

Sedan letade vi upp ett apotek där Sara köpte medicin mot halsont och jag köpte Voltaren mot mitt ömma knä. Sara hade först trott det det var ett läskigt Hallowen firande men det var inte så farligt. Det var mest utklädda barn med en pumphink gjord av plast. I hinken hade de fått godis.

halloween torrevieja

Sedan åkte vi till lägenheten och åt pannkakor. Vi somnade alla trötta innan klockan nio.

En reaktion på “Stranden Playa de los Náufragos i Torrevieja 31/10 20016

  1. Pingback: Club Social de la Manzanera - Semmester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.