Altea 1/11 2016

Då jag vaknade låg Sara och surfade med mobilen i sängen. Barnen hade inte vaknat ännu. Då vi spelat lite kort efter frukosten körde vi 332 till Altea. Vi lät barnen leka lite på stranden innan vi åkte upp i gamla staden i Altea.

 

stranden Altea

Vi gick upp till kyrkan som var jätte fin inuti. Då jag var här med mor för några år sedan kunde vi inte gå in på grund av att det pågick en begravning.

kyrkan altea

 

altartavla kykan altea

20161101_110508

Nellie och Eleni tände vars ett ljus för de som inte finns med oss längre.Idag var det Spaniens motsvarighet till alla helgonsdag.  Nellie var noga med att poängtera att man skulle smyga i kyrkan. Hon menade att man skulle vara tyst.

lljus kyrkan Altea

På serveringen utanför kyrkan åt barnen glass. Sara drack cola och jag en öl.

Nellie äter glass i Altea

Utsikt från Gamla Altea

20161101_115032

 

Sedan åkte vi ner till den sydligaste stranden innan bergen tog vid. Där blev det snabbt djupt så barnen fick bada med puffar hela tiden. Det var en strand med mest runda stenar.

 

Innan vi åkte tillbaka mot Torrevieja åt vi på en restaurang andra sidan vägen. Eleni åt hamburgare, Nellie kyckling nuggets, Sara sparris tortillas och jag åt tonfisk.

 

Jag tog en snabbdusch hemma i lägenheten innan vi åkte ner till ner till Qoola Qvinnors möte hemma hos christina Berardi. Google maps hade fel possition på hennes bostad så jag fick ringa henne på Messenger. Goa Christina lotsade så att jag kom rätt. Vi var 16 kvinnor som hade ett trevligt mingel. Tyvärr har jag inga bilder men ni kan söka på Qoola Qvinnor Torrevieja på Facebook.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.