Karlshamn – Helsingborg

13/7 2013

Uffes mobiler hade inte ställt om sig till svensk tid så vi vaknade en timma för tidigt. Mobilerna ringde samtidigt som de i högtalarna, på fyra olika språk, talade om att frukosten började serveras. Vi gick upp och åt frukost, utan att tänka på tidsförskjutningen, så det blev tidigare än vi tänkt. Vi hade betalt för frukosten då vi beställde resan på internet. Frukosten var bra utom brödet som vi tyckte var lite torrt.

Uffe hade inget internet på sin 2 mobil. Han provade inte sin 3 mobil. Jag hade 3G på mottagning på min dongel som normalt kan ta in 4G. Jag gjorde ett blogginlägg och kollade Facebook.

De släppte inte ner oss på bildäck förrän båten var i hamn.

20130713_002

Båten vi åkte med

http://www.dfdsseaways.se/farja/karlshamn-klaipeda/batresa/?gclid=CMP9kK_nrLgCFSd8cAodxk0AlQ

 

Vi åkte väg 15  till Uffes hus i Skånes Fagerhult. Vattnade blommorna och tog in posten. Sen åkte vi till  min dotter Sara som skött om mina blommor under vår semester. Minsta barnbarnet Nellie sov och Eleni var hos doktorn för att få pennicilin mot sin öroninflammation. Tomas och Eleni kom precis då vi skulle  åka mot Helsingborg. Hon var inte sämre än att jag fick några goa kramar av henne.

Vi avslutar vår semester med en grillkväll på Rya. Det var länge sedan vi lagade mat senast. Kanske blir det kaffe och en Vanna Tallin som avslutning i alla fall?

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.