Kvällstur med Sarawak river cruise Equatorial 2 april 2019

Efter frukosten gick jag in till köpcentrat vid  Plaza Madeka. Jag gick in på H&M och kollade deras klädåtervinning vid kassarna. Behållaren var tom så det är nog inte så många som lämnar in kläder. Du får inte pengar då du lämnar in kläder utan presentkort att handla för på H&M. Ett bra miljövänligt initiativ från H&M.

 

Jag fick vänta ett tag på Uffe för han hade åkt till fel köpcentrum. Han hade åkt till Springhill som låg närmare Basaga.

Vi tittade på ett tempel på väg till MonkeeBar

 

Då vi kom till MonkeeBar hade de inte öppnat. De hade fel öppettider så vi tog en öl på en servering bredvid. MonkeeBar drivs av Leo på orangutangprojektet. Baren bredvid odlade i petflaskor. Även de tänkte på miljön. Tog sedan en Grab hem till Basage.

 

 

Jag gick upp till amfiteatern.  Där var ingen föreställning denna dag.

 

 

 

Vi tog en grab in för att åka en kvällstur med Sarawak river cruise equatorial.  Det var inte så många som åkte denna kväll. Vi hade inte bokat turen i förväg.

cruise equatorial

 

Då vi kom ombord på båten blev vi bjudna på juice och kaka. De sålde öl och alkholhaltiga drycker på båten. Det är inte över allt som det säljs alkohol på grund av religion.

 

 

Fiskebåt

 

 

Här bor någon minister

 

 

Nattbild av den hatade byggnaden som innehåller delstatskontor i Kuching.

 

Jag har gjort ett Youtubeklipp om turen med Sarawak river cruise Equatorial

 

 

Då turen var slut hade vi tänkt äta på Bear Garden. Leo som leder orangutangprojektet äger både Bear Garden och MonkeeBar, Bear Garden var öppet men de lagade inte mat. De rekommenderade Papa. Vi gick istället till Zinc. De hade griskött från Spanien som jag åt med god aptit. Det har blivit mycket kyckling till middag här på Borneo. Uffe valde pizza. Tyvärr hamnade parkeringsförbuds skylten mitt i bilden. De hade en trevlig uteservering.

 

g

Sedan tog vi trötta en Grab hem till hotellet.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.