Saltmuseets julkrubba Torreveija och La Mata 211214

Betalade lite över 8 euro för att äta frukost på hotellet. Åkte sedan upp till Bank Sabadell strax före tio. Där hjälpte Christina mig med att skapa bankkonto och husförsäkring. Hon sa att jag själv kunde åka i till Calle Patricio Perez för att fixa så att de drar Zuma. Zuma är den lokala fastighetsskatten. De kom ingen och öppnade så jag åkte ut till La Mata för att fixa Zuma. Där fick jag besked att det kunde jag inte göra förrän jag ägde fastigheten. De förklarade hur jag skulle göra i för att registrera Zuma i januari månad.

Tiden har gått fort klockan van nästan två när jag kom ut från Zumakontoret. Passade på att gå en promenad norrut längs stranden i La Mata. Där fanns ett fågelreservat.

En perenn Änglatrumpet

La Mata stranden Norrut

Saltkanal La Mata centrum

La mata saltkanal

La Matas Julgran.

Åkte till hotellet där jag gick igenom epost och bloggade. När jag kände mig hjärntrött gick jag  ut på stan för att leta upp ett café. Vid plaza de la constitucion tittade jag närmare på vad jag, då jag gick till Zumokontoret, trodde vare en julkrubba. Det visade sig att det var museet som skapat den stora modellen.

Saltmuseets jullkrubba utanför kyrkan Torrevieja

Saltmuseets julkrubba

Jag satte mig på Panderia Madopan Bolleria. Där läste jag i boken hjärntrött. När jag tröttnat på att läsa gick jag hem till hotellet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.