Shoping 220427

Rostade bröd i ugnen till frukost. Då jag tittade på vädret så visar det att det ska vara mulet och en del regn idag. Så idag blir det till att fixa en del ärenden och shopping,

Såg att det fanns en secondhandbutik på gångavstånd så jag gick dit. Butiken hette Atocateja men den verkade mera vara som en outlet för elektronik. På vägen hem hittade jag en outlet som hade min soffa i skyltfönstret. Gick in flr att kolla efter bäddmadrasser. Jag behöver sådana till båda sängarna.

min soffa i skyltfönstret på en outlet

Min soffa i skyltfönstret

Sedan åkte jag net till Salars advokatkontor för att hämta mitt köpekontrakt för radhuset.

Åkte sedan till bank Sabadell för jag hittade en räkning för områdesavgiften som inte var betald och så hade jag inte täckning på kontot då de skulle dra Suma (lokala fastighetsskatten). Det var så lång kö att jag gav upp. Åkte hem och betalade räkning till området. Får åka till Suma kontor i morgon. Suma skatten är en lokal skatt som man betalar till Torrevieja. Den skatten verkar man inte behöva fylla i någon skattsedel som man behöver för den statliga fastighetsskatten. Passade även på att betala husbilen som vi kollade på i Trollhättan i helgen. Den ska hämtas i nästa vecka.

Därefter åkte jag till Vegafibras kontor för att beställa fiberinstallation. De kopierade mitt pass för jag hade inte mitt NIE dokument med mig. De kommer i morgon för att installera internet.

Habaneras

Åkte hem för att fika innan det var dax att åka upp till köpcentrumet Habaneras. Jag hittade en torkställning. Sedan gick jag till Carefur. Där köpte jag en bäddmadrass, två kuddar, tallrikar och skärbräda. Det är en hel del som behöver inhandlas när man köpt bostad i Spanien.

När jag kom hem så stekte jag grönsker som jag åt till serranoskinka. Skulle koka äpplemos men grytorna från sverige fungerade inte på induktionshällen. Så det blir till att köpa nya grytor i morgon. Nöden har ingen lag så jag gjorde äpplemos på stekjärnet. Det gick riktigt bra!

Tele 2 skickar sms om att jag förbrukat många gigabyte denna månaden så det blev inte så mycket youtube tittande i kväll.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.