Stads besök 220429

Ni tycker kanske att jag promenerar mycket men det beror på att jag behöver träning inför att jag och min syster ska bestiga Kebnekaise i sommar. Började dagen med en promenad upp till marknaden. Jag är inte så bra på att handla så jag gick hem igen. På vägen hem mötte jag denne väktare i en mur.

Väktare i mur

Passade på att handla på Consum innan jag kom hem.

Nu har vädret blivit bättre så jag kunde fika på taket. Passade på att deklarera för jag åker hem den 2:e som är sista dagen för att lämna in sin deklaration. Uffe ringde också och hörde hur det var med mig.

Gick ner till stranden solade en timme innan jag tog ett dopp och gick hem.

Började att spola altanen men en Gardenakoppling gick sönder så jag åkte till olika gardencenter men de hade inte kopplingar. Kom på att det fanns en byggmarknad på Habaneras så jag åkte dit. Köpte två olika dimensioner av kopplingar så att skulle slippa åka dit en gång till denna fredag kväll. Byggmarknaden hette Leroy Merlin. De hade jättehjälpsam personal.

Då jag kom hem hade jag tappat lusten för att spola altanen. Tänkte öppna en flaska vin, och laga middag. Hade ingen korkskruv så jag gick till andra Consum. Där hittade jag en designad korkskruv för 4,5 euro. Den hade vunnit 1Prix France bland korkskruvar.

desingnad korkskruv

Designad korkskruv

Sedan gick jag sjösidan in till stan för att kolla båtar. Tyvärr var det låst så man kunde inte gå på bryggorna och kolla på drömbåten. Gick även sjösidan hem och kan konstatera att den hela tiden förändras. De skulle visst frakta dit sand för att det skulle bli bättre ständer.

Innan jag gick hem gick jag förbi det som var Waynes bar men där var inte mycket liv nu för tiden. Skulle istället ha gått till Rosaleda där de har livemusik men det visste jag inte.

Hade fått en blåsa under höger trampdyna så jag får väl ta det lugnt med promnader de sista dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.