Valborgsmässoafton minigolf 220430

Fötterna behöver vila. Jag har fått en blåsa under högertås trampdyna.Så det blev att jag kollade på sådant som jag blivit efter med på intenet.

I Torekov går man ner och badar vid tio tiden. Gick ner för att kolla men det verkar inte som att de har denna tradition på Playa los locos. Kanske går de ner tidigarae och badar.

Hade tänkt slutföra spolningen av altanen men det stod en grå Volvo utanför så jag får vänta med spolandet.

Hade inte koll på om det händer något speciellt idag när det är Valborg här nere så jag gick ner till Nordic café och brasseri. De kände inte till något Valborgs firande. Beställde kaffe och ett wienerbröd. Sedan gick jag ner och lade mig på gräset vid stranden nedanför restaurang 222. Jag har nu testat att ligga på både sandstrand och klippor. Gillar gräs bäst. Passade på att ta ett dopp innan jag gick hem.

Då jag kom hem var Volvon borta. Det blev till att spola bort resten av Saharasanden. Sedan blev det en snabbdusch.

Har läst på Facebook att det spelas minigolf kl 16.00 på Mini Golf Las Salinas. Den minigolfbanan låg inte långt ifrån där jag och Uffe bodde i höstas. När jag kom dit hade jag glömt ta ut pengar. Gick mot stan där jag hittade Caixa bank. Det kostade 5 Euro att spela. Normalt kostar det 4 euro men så har de priser denna kväll. Jag hamnade i ett lag med ett yngre par som hade ursprung från Ukraina och en kvinna som var från Spanien men var gift med en norrman,  Idag gjorde jag min bästa golfrunda ever ändå blev jag sist. Det var en lätt bana. Hade bara två slag på en del hål Jag hade bilen med mig så det blev en alkoholfr öl innan jag åkte hem. Det blir nog till att ta med Uffe på bangolf i vinter.

När jag kom hem åt jag middag uppe på taket. Det var för svalt och skuggigt nere på altanen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.