Parque del la Naciones 220501 och hemresa 2200502

Idag gick jag en promenad till Hotel Masa. Gick in, har aldrig varit inne på hotell tidigare. Det blir bra om jag skulle få så många gäster att de inte ryms mej hos i lägenheten.

hotell masa innergård

hotel Masa innergård

trappor ner till stranden

Trappor ner till stranden

När jag kom hem städade jag.

Det var 28 grader varmt men det såg ut som att det skulle bli regn. Tog jackan med mig och gick till parque del la Naciones. När man kommer in i parken så hör man massor av fågelläten. Det finns bland annat höns, påfågel, svanar och duvor i parken. Där fanns boulebanor men det har nog inte spelats boule där på flera år.  Det finns en ö i en damm som är formad efter Europa. Det är bara fåglarna som har tillträde till ön. Trodde denna lilla sköldpadda var staty men efter ha kollat en längre stund så rörde den på sig.

sköldpadda på sten

Sköldpadda på sten

Dessa rör inte på sig.

djurstatyer på stenar

Djurstatyer på stenar

karta över ön i dammen som är formad som Europa

karta över ön i dammen som är formad som Europa

 

Pa vägen hem gick jag förbi El Paso. De ska spela schyst musik på helgerna.

Gick och la mig tidigt för jag skulle upp kl 4.15 för att hinna med att lämna in hyrbilen på Alicante flygplats innan jag tog flyget till Kastrup.

Skylt på hiss att man inte kan köra in med bil.

Rolig skylt på hisssen på flygplatsen

Det gick snabbt på Kastrup för jag hade inte checkat in något bagage. När jag kom till Kastrup tog jag Öresundståg till Helsingborg och sedan buss 10 till Örkelljunga för att byta till Skånes Fagerhults bussen. Ska börja ett nytt jobb som kundvärd nästa vecka. Det ser jag fram emot, det innebär mycket resande.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.