Äntligen på väg mot Kebnekaise 220626

Kristinas döttrar Frida och Emma och mina dotter Sara bestämde midsommarafton att de skulle komma upp till Fagerhult för att vinka av oss. Kristinas barnbarn Melvin blev ledsen för han ville gärna åka med i husbilen. Innan vi åkte iväg fikade vi. Det var gott om fika. Kristinas familj hade med sig fika och jag och Uffe hade köpt bullar på Bagarboden.

Avskedskommittén

Hade inte koll på att Melvin drog upp tröjan på alla bilderna. De passade även på att ta bild på mej och syrran med husbilen innan vi gav oss iväg mot Kebnekaise.

Vi körde E4 an upp till Jönköping sedan åkte vi 26:an. När  vi kommit in på 26.an fikade vi på överblivet bröd från Fagerhult. Det var jättevarmt så det gick åt mycket vatten.

Vi åt lax på Ugglan i Mariestad. Sedan förtsatte vi mot Mora. I Mora åt vi hamburgare och smothie på Max. Smothien smakade fräscht i värmen. Hittade ingen  smartare väg så vi fick åka in om Sveg. Efter Sveg var det vägarbete så vi fick åka en annan väg mot Östersund.

Då vi kom till Vemån hittade vi ett jättemysigt övernattningställe vid en badplats. Innan vi lade oss drack vi vars ett glas vitt vin.

Våran övernattningsplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.