ABBA Voyage och London Eye 221127-2221128

Det blev för mörkt igår kväll så vi åkte in och åkte London Eye idag som är ett Pariserhjul. Jag har gjort en Youtube short från åkturen med London Eye.

 

ABBA  Voyage

Våran 60 års present till Kristina var förställningne ABBA Voyage. Kristina är ju uppväxt med ABBA. Konserten hölls i ABBA arena som ligger i Queen Elizabeth Olympic Park i London. ABBA medlemmarna uppträder som är avatarer. Föreställningen ABBA Voyage hade ett fanstastiskt och ljusspel. Tyvärr fick man inte använda kamera under föreställningen.

 

Kristina, Frida och Emma ABBA Voyage

Kristina, Frida och Emma ABBA Voyage

 

Exteriör ABBA arena

ABBA arena

Efter ABBA showen åkte vi tillbaka till hotellet. Vi gick till en Pub- Kristina och Frida kollade på VM i fotboll under tiden som vi åt.

Innan vi gick och lade oss beställde vi en taxi till flygplatsen Gatwick.

221128

Vi gick upp jättetidigt för vi hade bokat taxi till flygplatsen Gatwick. Mannen i hotellrecptionen rekommenderar att man ska vara på Gatwick tre timmar före start. Vi var nere vi entréen vid fem tiden. Taxi kom punktligt. Tyvärr var det inte en traditionell Londontaxi utan chauffören körde in japansk bil.

Då vi checkat in och gått genom säkerhetskontrollen åt vi frukost. Vi flög med Norwegian  till Kastrup i Köpenhamn. Sedan var Kristina, Frida och Emma snälla och åkte med samma tåg som jag. De såg bakändan på tåget mot Änelholm lämna Kastrups station.

Vi tog farväl på Lunds station. De åkte mot Ängelholm och jag mot Hässleholm för byte mot Markaryd. Fick ladda ner Kronobergs trafikens app för att ta mig hem till KIlhult.

Tack Emma och Frida. Ni är fantastiska på att boka och hitta rätt i resvärlden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.