230524

Gick för att hämta ut hyrbilen på Centauro cars. Hade missat bokningsmailet om att inte bokningen blivit genom förd. De ville ha mer betalt och då tackade jag nej till hyrbil. Gick hem och satt inomhus för det hade börjat regna ganska rejält.

Letade efter elscootrar. Det finns en uthyrare inne i stan. Uffe sa att jag skulle akta mig för att köpa elscooter. Han var rädd att jag skulle köpa en barnvariant.

 

Vid tre tiden hade regnet lugnat ner sig så jag gick till Rocket som skulle ha öppnat klockan 3. Gick vidare till Bikeshop Bikemania. De öppnade inte förrän klockan halv fem. Gick tillbaka till Rocket. Ringde dem men de svarade inte. Kollade på öppettiderna. De hade stängt lördagar och söndagar och de öppnade inte förrän klockan tre på måndag eftermiddag. Då ska jag vara på flygplatsen. På vägen hem var jag inom Consum för att handla batterier. Tror att TVn startar om fjärrkontrollen får nya batterier.

Tog en öl innan jag gick till Grand Bazar El Zoco. Där köpte jag en eltändare till grillen.

När jag kom hem grillade jag olika korvar som jag köpt på Consum. Alla korvarna smakade bra utom den svarta. Den svärta var blodkorv och var inte i min smak.

Senare på kvällen tittade jag på Youtube i mobilen. Får göra en felsökning på datorn i morgon så att den får ljud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.