Svensken på hörnet 230526

Vaknade en gång under natten uav en som trodde han var en Pavarotti. Kände igen rösten för han sjöng i höstas också på väg hem frånkrogen. Somnade om. Det var inga grannar som var ute och klagade på sången.

 

Vaknade innan Consum öppnade. Gick ner till den affären som utger sig för att vara öppen 24/7. Den hade stängt. Kollade båda ingångarna. De har numera stängt ingången mot C. Norwega. Inte så konstigt. Genom den ingången kan det har gått ut mycket svin. Gick till Zanoa för att köpa bröd. Då jag ätit frukost på takterrassen beslutade jag mig för att strunta i fredagsmarknaden och ta bussen ut till C C Zenia. Jag tog bussen från Torrevieja busstation. Sedan är det bara att åka till end station som är C C Zenia.

 

Nellie önskade något med Stitch på Primark. Jag hittade ett par shorts som jag hoppas ska passa. Sedan gick jag förbi alla affärer utan att handla något . På ett cafe åt jag en Katalanskkaka. Den innehöll bland annat mandel och var jättegod. Drack två koppar kaffe till kakan.

 

Tog sedan bussen till Torrevieja busstation. De hade lovat regn enligt väder sidan som jag surfade till igår. Tänk så fel de hade. Det var strålande sol så jag gick till stranden.

 

Altanen hade torkat upp så jag kunde sopa det sydvästra hörnet, Sedan var det bara att spola rent. Efter duschen satte jag mig på takterrassen för att kolla på det spanska livet.

 

Svensken på hörnet

Strax före sju gick jag till Svensken på hörnet. De hade inte plats inne men det var ok för mig att sitta ute. På fredagar har Svensken på hörnet en 3 rätters meny för 15 euro. Började med en toast Skagen. Sedan åt jag fiskgratäng Walewska. Vid bordet nedanför mig satt två kvinnor från Borås. De bad mig sita ner och prata med mig. Till efterrätt drack jag irish coffe. Jag kunde även ha valt en annan kaffedrink eller kaka. Kakan är god. Jag och Uffe valde kakan förra gången vi var på Svenken på hörnet. Det blev en trevlig kväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.